keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

La Bohémen kenraalit ja hämmentäviä kameramiehiä

Aurinko!
Aamulla viimeistelin Ruusuritariin tulevan hameen helman lyhennyksen ja samalla päädyin telkkariin, apua! :D Tähdet, tähdet -ohjelmassa on seuraavassa jaksossa teemana ooppera, ja niinpä puvustossa pyöri kameramiehiä ja muuta poppoota. Saattaa siis tulevana sunnuntaina näkyä tv:ssä vilaukselta, kun työskentelen (kauheat paineet ommella, kun kamera rullaa vieressä!).

Seuraavaksi projektiksi sain ensi syksyllä esitettävään projektiin valmistettavaksi mustia sifonkihameita. Aloittelin työtä harjoittelemalla halkioita:

Sarjassa "mitä sain aikaiseksi tänään töissä"... Mutta kyllä mä ihan oikeasti osaan ommella siistejäkin halkioita!

Klo 11-13.30 oli La Bohèmen kenraaliharjoitukset, joihin minäkin olin saanut lipun. :) Oli jännää seurata miltä puvut näyttävät lavalla, kun on nähnyt vaatteiden valmistusprosessia ja päässyt osallistumaan niiden tekoon. Tykkäsin, hieno teos kokonaisuudessaan, ja erityispointsit lavastukselle, joka oli kekseliäs ja hyvän näköinen.

1 kommentti:

  1. Onkin tosi hyödyllistä nähdä samoja pukuja ompelimossa läheltä sekä lavalla. Näin pääsee huomaamaan, millaiset asiat lavalla näkyy, ja mitkä ei. Oppii keskittymään oleelliseen.
    Olin itsekin kenraalissa, hieno esitys, ihana sankaritenori ja italialaista draamaa.

    VastaaPoista