perjantai 4. huhtikuuta 2014

Viides viikko

Maanantai 31.3.

Viiden työharjoitteluviikko alkoi maanantain viikkopalaverilla, jossa käytiin läpi tulevan viikon asioita. Tein parikymmentä minuuttia mustaa sifonkihametta, jotta se pääsi pesuun, koko muun päivän jatkoin Ruusuritarin huonepalvelijan asun pienennystä.

Tiistai 1.4.

Aamulla meni noin 45 minuuttia Ruusuritarin palvelijan hameen korjauksen viimeistelyyn ja loppupäivän tein sifonkihameita. Päivällä monta viikkoa kestänyt pieni nuha paheni flunssaksi ja jouduin lähtemään pari tuntia aikaisemmin töistä.

Loppuviikon olen sairastellut kotona, eikä kipeä olo ole vieläkään hellittänyt. :( Toivottavasti maanantaihin mennessä olisin taas terveenä ja työkunnossa.

Bonuksena kuva Lumikuningatar-baletin puvuista (pukusuunnittelija Erika Turunen), jotka olivat nuorien tanssijoiden yllä edellisviikon Oopperan avointen ovien päivässä:




*****
5. viikon työajat:

ma 9 - 16
ti 8.45 - 14
ke - pe sairaslomaa

1 kommentti:

  1. Kurja, että olet ollut sairaana. Toivottavasti voit jo paremmin.
    Täällä toivottavasti on hetkeksi pahin kiire ohi, kun hakijoiden valintainfo on hoidettu.
    Todella mielenkiintoista tutustua blogeihinne, pysyy mukavasti kärryillä, mitä siellä työpaikoilla tapahtuu. Toivottavasti olette ehtinyt lukea myös toistenne blogeja.
    Nyt kun on pari viikkoa vielä jäljellä, on hyvä lukaista läpi oppimistehtävän teemat, ehtii hyvin vielä kysellä työntekijöiltä ja tutustua aiheisiin.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista